sportvloeren prijzen

Een sportvloer passend bij de doeleinden is erg belangrijk in elke sporthal of -zaal. Het zorgt voor een veilige basis voor de sporter en biedt duurzaamheid, zodat ook de eigenaar weinig tot geen omkijk heeft naar de vloer. Maar wat voor sportvloer prijzen zijn nou eigenlijk gangbaar?

Kosten van een sportvloer

Sportvloeren en prijzen zijn lastig in te schatten om verschillende redenen. Ten eerste is elke zaal of hal anders. Er is verschil in grootte, vorm, omstandigheden, ondergrond, doeleinden en mate van gebruik. Daarnaast worden in elke hal andere sporten gespeeld en zelfs elke combizaal verschilt van elkaar. De ene zal vaker gebruikt worden voor explosieve sporten terwijl in de andere wat mildere sporten worden gespeeld. Wat belangrijk is in een sportvloer is dat deze duurzaam, veerkrachtig, geluiddempend en hygiënisch is. Daarnaast is optimale grip erg belangrijk, om uitglijden te voorkomen.

Prijzen sportvloeren

Afhankelijk van de doeleinden, de grootte en vorm van de zaal en de keuzes in (top)lagen van de planken zijn verschillende prijzen van de sportvloeren te berekenen. Zo zijn er verschillende opties zodat vrijwel elk budget kansen heeft. De kosten zijn erg afhankelijk van de wensen van de eigenaar en de sporter. Daarnaast is een sportvloer eigenlijk niet compleet zonder passende belijning, dus ook dat dient meegenomen te worden in het totaalplaatje.

Het voordeel van een sportvloer van Bruynzeel Home Products is dat u kiest voor kwaliteit. Onze vloeren zijn uiterst duurzaam en dankzij het leggen van onze ‘zwevende’ multi-purpose sportvloeren kunnen wij u verzekeren van een veilige basis voor de sporters. Profiteer van optimale grip, geluidsdemping, veerkrachtigheid en een makkelijk schoon te houden sportvloeren tegen gangbare prijzen.

Sportvloeren prijzen
Prijzen sportvloeren