Fitnessruimte vloeren

Speciale vloeren maken een fitnessruimte waarin je traint helemaal compleet. De vloeren van de fitnessruimte dragen niet alleen bij aan de uitstraling, maar zorgen ook voor een veiligere omgeving. De fitnessvloer is geschikt voor alle activiteiten die plaatsvinden in een sportschool. Van het dragen van zeer zware fitnessapparatuur tot het verdragen van explosieve bewegingen van de sporter.

fitnessruimte vloeren: eigenschappen

Fitnessruimte vloeren zijn altijd stevig, duurzaam, warmtevasthoudend, geluiddempend en schokabsorberend. Hierdoor wordt de ergste klap opgevangen als iemand een halter te hard laat vallen of als gebruik wordt gemaakt van bewegende toestellen. Op deze manier wordt ook geen overlast veroorzaakt op de verdieping beneden. De veerkrachtigheid van de vloer beschermt tevens de gewrichten van de sporters, doordat de landing van elke stap en sprong wordt deels wordt opgevangen. Het is niet voor niks dat fitnessruimte vloeren comfortabel zijn om op te lopen, zeker in combinatie met sportschoeisel. Daarnaast zijn fitnessvloeren voorzien van een antislip profiel met optimale wrijving. Hierdoor worden ongelukken en valpartijen grotendeels voorkomen.

Belangrijke punten: fitnessruimte vloeren

Vloeren voor de fitnessruimte zijn eenvoudig in aanschaf. Vrijwel elke ondergrond voldoet. Belangrijke dingen om op te letten zijn: beschermende werking, duurzaamheid, geluiddemping, slijtvastheid, slipresistentie en verdragen van drukpuntbelasting en trillingsbelasting. Daarnaast is het bij fitnessruimte vloeren belangrijk om te zorgen voor hygiƫne: de vloer dient makkelijk schoongemaakt te kunnen worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de vloer naadloos aanleggen om een mooie eenheid te vormen en (letterlijke en figuurlijke) struikelpunten te voorkomen. Om een esthetisch mooi beeld te krijgen worden de planken van de fitnessruimte vloeren allemaal in dezelfde richting gelegd.

Fitnessruimte vloeren van Bruynzeel

De fitnessruimte vloeren van Bruynzeel geven een stijlvolle en authentieke uitstraling aan een sportruimte. De meest gebruikte houtsoorten zijn keruing, maple, beuken en eiken: stuk voor stuk houtsoorten die voldoen aan alle eerdergenoemde eigenschappen en daarom zeer geschikt zijn voor sportruimtes. Daarnaast levert ons hout unieke prestaties: de fitnessruimte vloeren van Bruynzeel Home Products zijn gelegd met speciale planken. De meerdere lagen waaruit de planken zijn opgebouwd zorgen onder andere voor optimale vering en demping. Het absorberende vermogen in samenwerking met het harde oppervlak zorgt voor een stevige basis voor sporters om op te rennen en wenden. Schijnbewegingen kunnen probleemloos worden uitgevoerd en blessures worden zo grotendeels voorkomen.

Vloeren fitnessruimte