belijning sportvloeren

Een sportvloer is niet compleet zonder belijning. Om die reden verzorgen wij ook kwalitatieve sportvloer belijning. Dit doen wij voor uiteenlopende soorten sportvloeren zoals basketbalvelden, squashvelden, volleybalvelden en badmintonvelden. Maar ook voor combivelden zoals bijvoorbeeld in een sporthal.

gekleurde belijning sportvloeren

Bij Bruynzeel Home Products zorgen wij voor belijning van sportvloeren. Een sportvloer in een sporthal of gymzaal is vrijwel altijd voorzien van multifunctionele sportbelijningen in verschillende kleuren. Er worden immers diverse sporten op gespeeld en elke sport heeft zijn eigen kleur. Kleuren zijn een erg belangrijk element in de belijning van sportvloeren. Zo dient de belijning voldoende contrasterend te zijn ten op opzichte van de vloer zelf. Onze sportvloeren zijn gemaakt van planken waarbij de houtsoorten keruing, maple, beuken en eiken het meest gebruikt worden. Houtkleur zorgt voor een perfecte basis voor belijning, omdat vrijwel elke kleur daarmee kan contrasteren en dus geschikt is.

Sportvloer belijnig

Met gepaste belijning zorgt u voor extra kwaliteit in uw sporthal of -veld. Het vereenvoudigt het spel en in het geval van een combiveld zorgt het voor onbeperkte mogelijkheden in sportkeuze.

De specialisten bij Bruynzeel Home Products passen de sportvloer belijning toe volgens de gestelde normen. Daarnaast zijn er regels voor lijndikte en -afstand, waar wij ons uiteraard in alle gevallen aan houden. De belijning is uiterst duurzaam en zal niet snel slijten, zelfs bij intensief gebruik. U kiest bij ons daarom voor een gegarandeerde kwaliteit.

Voor extra informatie over belijning sportvloeren kunt u ten allen tijden contact met ons opnemen. We beantwoorden al uw vragen en zorgen voor vertrouwen en zekerheid.

Belijning sportvloeren
Sportvloer belijning