Sportvloeren

Een geschikte sportvloer is een ondergrond waarop op veilige wijze verschillende sporten en activiteiten uitgeoefend kunnen worden. Het biedt de perfecte wrijving en vering om (explosieve) sporten uit te kunnen voeren.

Passende sportvloeren

Het is niet makkelijk om een geschikte sportvloer te kiezen. Er is veel keuze en wellicht legt u deze vloer met als doel dat er zo veel mogelijk verschillende sporten op gespeeld kunnen worden. Lastige om dat een definitieve keuze te maken. Iedereen heeft andere wensen, zo wil de eigenaar van een sportcentrum dat de vloeren duurzaam en geluiddempend zijn. De sporter wil dat deze verend zijn en een antislip werking hebben. Bruynzeel Home Products biedt sportvloeren die geschikt zijn om aan iedereens wensen te voldoen.

Materiaal

Een sportvloer van hout is een goed keuze, om zowel praktische als esthetische redenen. Allereerst ziet het er natuurlijk prachtig en authentiek uit. Het zorgt voor een klassieke uitstraling en een warme sfeer. Daarnaast leveren houten sportvloeren unieke prestaties. Sporthalvoeren van Bruynzeel Home Products zijn met speciale planken gelegd, die bestaan uit meerdere lagen die zorgen voor onder andere vering en demping. Het harde oppervlak in combinatie met het absorberende vermogen zorgt ervoor dat sporters makkelijk kunnen rennen en wenden en kunnen schijnbewegingen worden gemaakt. Hiermee worden blessures grotendeels voorkomen en worden de gewrichten van de sporters gespaard. Houten sportvloeren zijn erg sterk en duurzaam, dus ook voor de eigenaar is het een verleidelijke keuze. Veelgebruikte houtsoorten in sportvloeren zijn keruing, maple, beuken en eiken. Uiteraard kunnen wij ook de belijning van sportvloeren verzorgen.

Sportvloeren voor iedere sport

Een goede schokabsorptie is één van de belangrijkste kwaliteitseisen voor een sportvloer. Hoe beter de schokabsorptie, hoe veiliger de vloer. Sportvloeren voor zaalsporten kunnen in twee groepen ingedeeld worden: puntelastische en vlakelastische vloeren. Bruynzeel Home Products levert alleen vlakelastische vloeren. Deze vloeren bieden zowel een betere schokabsorptie als een betere energierestitutie ten opzichte van een puntelastische sportvloer. Voor elke tak van sport leveren wij een vloer op maat, met de daarbij horende eisen. Lees ook meer over de prijzen van sportvloeren.

klik hieronder voor de verschillende Soorten sportvloeren
Sportvloeren
Sportvloeren Bruynzeel