referenties

Bruynzeel legt ook parketvloeren in musea, kantoren, concertgebouwen, schouwburgen, winkels en showrooms. Houten vloeren waarop veel gelopen wordt, maar die ook moeten zorgen voor een bijzondere uitstraling. Door onze grote ervaring in maatwerkoplossingen, onze eigen flexibele legcapaciteit en de bewezen kwaliteit kiezen ook professionele gebruikers voor Bruynzeel parketvloeren. Bekijk hieronder onze referenties.

Newlands Casual

Newlands capital meppel

Bij dit project is ervoor gekozen om de industriële elementen van de winkelruimte te combineren met een klassieke visgraatvloer. Op deze manier wordt de klassieke visgraat toch heel modern. Deze tijdloze vloer laat de ruimte optisch groter lijken en geeft de winkel een chique karakter.

Airborne museum

airborne museum

In dit museum ligt een klassieke visgraatvloer, het is immers een klassiek pand. Deze vloer geeft een mooie vlakverdeling in de verschillende ruimtes en is slijtvast. Daarnaast kan deze vloer meerdere malen opgeschuurd worden zodat deze er weer als nieuw uitziet. Zo kan de vloer dus nog jaren mee.

Bruynzeel parket Amsterdam CS

Amsterdam Centraal Station

Het centraal station van Amsterdam is misschien een locatie die u niet meteen met parket zou associëren. Beide trappen in de centrale hal aan weerszijde van de scanpoortjes leiden naar perron 1 en zijn door Bruynzeel voorzien van een parketvloer van Cumaru-hout. Daarnaast hebben wij een visgraatvloer gelegd richting de entree van 'Restaurant 1e Klas' op perron 1.

concertgebouw

Het leggen van de nieuwe Keroewing houten vloer van de grote zaal van het Concertgebouw was een hele klus: 6 dagen tijd en een team van ruim 24 personen. In deze timelapse kunt u het gehele proces van begin tot eind bekijken. De vele bezoekers en muzikanten kunnen weer genieten van prachtige concerten op een prachtige vloer.

heineken experience

HEINEKEN EXPERIENCE

Het is niet het Heineken Museum, maar men noemt het The Heineken Experience. Waarom? Omdat Heineken haar bezoekers in de oude brouwerij in vier verdiepingen interactie onder wil dompelen in de fascinerende wereld van Heineken. Bruynzeel Parket heeft een bijdrage mogen leveren aan dit prachtige monument.

KLM crown lounge

KLM CROWN LOUNGE

In de vertrekhal van Schiphol is onlangs aanzienlijk uitgebreid. Aan de uitbreiding met 600 m2 ging een onderzoek naar de wensen van de passagiers vooraf. Hieruit is een stijlvol ontwerp voortgekomen van strakke vormen, scherpe contrasten én met een warme notenhouten vloer van Bruynzeel Parket.

Golfclub Amsterdam

golfclub amsterdam

Bij een golfclub is het belangrijk dat de vloer tegen een stootje kan; hier wordt veel gelopen met golfschoenen die vuil mee naar binnen kunnen nemen. Om deze reden is ervoor gekozen om ruwe en ongeschaafde Keruing Stroken toe te passen. Deze kroegvloer heeft een natuurlijke uitstraling en is door de ruwe afwerking gemakkelijk te onderhouden.

Unigarant

unigarant hoogeveen

In het kantoor van Unigarant is maar liefst 420 m2 aan bamboe ministrookjes gelegd. Bamboe is een milieuvriendelijk alternatief voor hout. Het materiaal heeft een hoge hardheid wat zorgt voor een hoge slijtvastheid; ideaal voor een druk kantoor waar veel gelopen wordt. Het bijzondere kantoorgebouw van Unigarant bevat veel ronde muren wat erg modern en speels oogt in combinatie met de strakke lijnvoering van de vloer.

Carre amsterdam

CARRÉ

We hebben meegewerkt aan de restauratie van het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Een onderdeel van de restauratie betrof het leveren en aanbrengen van een geheel nieuwe pistevloer. Tegelijkertijd hebben wij de bestaande vloer op het podium een grote onderhoudsbeurt gegeven. Deze vloer is tijdens de nieuwbouw van de Toneeltoren in 1993 eveneens door ons gelegd.

Schiphol

SCHIPHOL

Het is u wellicht nooit zo opgevallen. Maar de parketvloeren waarop u loopt in de aankomst- en vertrekhal van Luchthaven Schiphol zijn ook van Bruynzeel. Heeft u een idee hoeveel mensen er dagelijks op lopen? Op de drukste dagen zo'n 150.000 reizigers.

Advocatenkantoor lexence

LEXENCE

Advocatenkantoor Lexence in Amsterdam heeft een bijzonder architectonisch ontwerp. In het gebouw lopen de lijnen van het ontwerp door in alle ruimtes, doordat het parket doorloopt op de wanden en de trappen.

Hoofdkantoor Philips

PHILIPS

Het hoofdkantoor van Philips is voorzien van Bruynzeel Parket. Het hoofdkantoor telt in totaal maar liefst 21 verdiepingen. Op elke etage ligt een parketvloer van Bruynzeel, gemaakt door onze parketteurs.