Kantoor vloeren

Kantoor vloeren zijn belangrijker dan je in eerste instantie zou denken. Ze dienen niet alleen als vloerbedekking op de werkvloer, maar ze vormen ook een soort visitekaartje voor uw bedrijf. Wanneer er klanten over de vloer komen (letterlijk in dit geval) moet dit een professionele uitstraling hebben die bij uw bedrijf past. Kantoor vloeren zijn daarom een belangrijk element in elk bedrijf.

Kantoor vloeren van hout

Een goede optie voor kantoor vloeren is hout. Met duurzaam hout kan de plank eigenlijk niet misgeslagen worden. Het heeft een tijdloze uitstraling die een huiselijk gevoel geeft. Die eigenschap heeft een zeer positief effect op de werknemers, omdat zij zich meer thuis zullen voelen op kantoor. Tevens wordt een gezellige en knusse sfeer gecreëerd wat ook in het geval van bezoekende klanten een welkom gevoel uitstraalt. Hout is een natuurproduct wat leven brengt op kantoor. Elke plank is uniek wat zorgt voor een interessant maar toch rustig geheel. Qua onderhoud zijn houten kantoor vloeren ideaal: ze kunnen makkelijk gestofzuigd worden. U dient enkel op te passen met te veel vocht.

Bamboe kantoor vloeren

Een andere optie die wij vaak tegenkomen is bamboe. Bamboe kantoor vloeren zijn ideaal in gebruik om verschillende redenen. Allereerst is dit type vloer gemakkelijk te reinigen, wat bijdraagt aan een goede hygiëne op de werkvloer. Voor mensen die last hebben van huisstofmijt of astma is het een ideale keuze, want dankzij de hoge vezeldichtheid van de bamboevloer zal er geen sprake zijn van ronddwarrelende restjes. Het materiaal is zeer goed bestand tegen vocht en warmte en is daarom perfect in combinatie met vloerverwarming. Tevens kan een bamboevloer geïnstalleerd worden op vrijwel elke ondergrond.

Voordelen van bamboe kantoor vloeren

Wij zien duidelijk trends in kantoor vloeren. Bamboe is veruit de meest gevraagde vloerbedekking in bedrijven, met name in kantoor- en vergaderruimtes. Het vormt immers een goed alternatief voor hout, het is zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Het is geen houtsoort, maar een grassoort. Dus waar een boom soms wel honderd jaar nodig heeft om te groeien, heeft bamboe maar zo’n vijf jaar nodig om te groeien tot het gewenste formaat. Om deze reden is het veel milieuvriendelijker om gebruik te maken van bamboe. De belangrijkste voordelen op een rijtje:
• Hygiënisch
• Duurzaam
• Milieuvriendelijk
• Anti-allergeen
• Veruit goedkoper dan hout
• Geschikt voor vloerverwarming

Bamboe is mede dankzij deze voordelen een populaire keuze onder kantoor vloeren. Bent u benieuwd naar meer informatie over deze vloerkeuze? Wij helpen u graag verder.Kantoor vloeren
Kantoor vloeren
Kantoor vloeren