Maatwerk

Bovenop het reguliere assortiment, biedt Bruynzeel ook de mogelijkheid om badkamerkasten volledig naar behoefte samen te stellen en op maat te maken. Dankzij onze eigen fabriek garanderen wij snelle productie en levertijden. En daar plukt u de vruchten van.

badkamerkast op maat

Een badkamerkast op maat biedt vele mogelijkheden. Afhankelijk van de grootte van het project is het mogelijk om decoren en indelingen te realiseren die buiten het reguliere assortiment vallen. Op deze manier bieden we u de mogelijkheid om de sanitairmeubelen af te stemmen op specifieke behoeften, voorwaarden of andere meubelen in het bouwproject. Een volledig en eensgezind interieurproject is te bereiken door ons maatwerkconcept van sanitair in te zetten. Stel een badmeubellijn samen met die aansluit op het overige interieur door gebruik te maken van bijpassende kleuren of decoren, handgrepen en zelfs lade indelingen. Ook is het mogelijk om verschillende kleuren en decoren te verwerken binnen één meubel. Vrije toepassing van softclose-systemen, verlichting en handgrepen creëert luxe en eensgezindheid in het projectinterieur.

van offerte tot levering

Het Bruynzeel sanitair maatwerkconcept biedt flexibiliteit die een uitkomst kan zijn voor uw project. Deze flexibiliteit gecombineerd met de productie in eigen fabriek biedt u alles wat nodig is voor een volledig en soepel lopend project. Uiteraard garandeert Bruynzeel ook bij maatwerk de vertrouwde kwaliteit die gekoppeld is aan ons sterke merk. Door middel van een uitgebreide testprocedure en regelmatige controles tijdens en na de productie bent u altijd verzekerd van meubelen van constante hoge kwaliteit. Met een keuze voor het Bruynzeel sanitair maatwerkconcept kiest u voor een ontwerper, producent, leverancier en projectondersteuner waar u op kunt bouwen. Ons team staat graag voor u klaar om u te adviseren over de vele mogelijkheden die ons maatwerk sanitair kan bieden.

Maatwerk sanitair
Maatwerk badkamerkast