assortiment

Het reguliere sanitair assortiment van Bruynzeel is bijzonder uitgebreid en bevat voor vrijwel iedere toepassing een passend product. Onze veelzijdige collectie omvat verschillende productgroepen. Met een ruime selectie aan douchewanden, douchebakken, baden, badkamermeubelen, fonteinmeubelen, wastafels spiegels, spiegelkasten en kranen vindt u bij Bruynzeel alles wat nodig is voor een compleet afgewerkt badkamerproject. Ook aan duurzaamheid is gedacht, al onze badkamermeubelen uit het vakhandelassortiment zijn PEFC- en FSC-gecertificeerd.

mogelijkheden

Bruynzeel is van oudsher een Nederlands bedrijf, dit willen wij eer aandoen door middel van onze productie op Nederlandse bodem voor de nationale markt. Door deze specialisatie zijn onze badkamermeubelen uitermate geschikt voor de kleinere, typisch Nederlandse badkamer. Verschillende van onze badkamermeubelen hebben een speciale ondiepe en smalle afmeting. Uiteraard hoort hierbij ook een bijpassende wastafel van bescheiden formaat. Dit resulteert in een compact en toch bijzonder luxe meubel. Bij Bruynzeel weten we precies hoe we het maximale uit minimale ruimte kunnen halen. Dit blijkt ook uit onze andere badkameroplossingen. De collectie hoge kasten bieden de mogelijkheid om in de hoogte te werken in plaats van in de breedte en zijn verkrijgbaar in verschillende decoren en stijlen. Ditzelfde effect kan worden bereikt met de uitgebreide selectie spiegelkasten, die verkrijgbaar zijn in breedtematen die gelijklopen met de badkamermeubels. Op deze manier is een functioneel en samenhangend badkamerontwerp gemakkelijk samen te stellen.

maten en stijlen

Dit specialisme in kleinere badkamers betekent echter niet dat het sanitair van Bruynzeel zich beperkt tot compactere meubelen. Ook badkamermeubelen van ruim 50 centimeter diep en 160 centimeter breed behoren tot het reguliere assortiment van Bruynzeel sanitair. Talloze tussenmaten en mogelijke combinaties tussen meubelen, wastafels en spiegels zorgen ervoor dat onze sanitairproducten voor vrijwel iedere toepassing geschikt zijn. Ook de douchewanden en douchebakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Alle douchewanden en -cabines zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en behandeld met een clean glass coating. Wastafels zijn verkrijgbaar in keramiek, composiet of granieten uitvoering.Al onze badkamermeubelen zijn gemaakt van hoogwaardig MDF, afgewerkt met lak ofwel melamine en 1mm ABS-band waarbij keuze is uit verschillende sfeervolle kleuren en houtdecoren. De combinatie van hoogwaardig materiaal en innovatieve toevoegingen zoals verlichting in de kasten en spiegels, spiegelverwarming en softclose-functies, maken onze artikelen ook voor het luxere segment inzetbaar.

Matera badmeubel
Badkamer project