OVER ons 

Met omstreeks 250 werknemers verspreid over vestigingen in Nederland, België en Polen is Bruynzeel een internationaal handelend bedrijf. Al gedurende langere tijd opereren wij actief op de projectenmarkt. Met een uitgebreide ervaring in de professionele markt, waarvan prestigieuze projecten zoals Carré, het Koninklijk Concertgebouw en Schiphol het bewijs zijn, hebben wij alles in huis voor uw bouwproject.

vertrouwen in vakmanschap

De uitgebreide historie van Bruynzeel heeft de bijbehorende bekwaamheid en vakkundigheid opgeleverd, maar is nooit een belemmering geweest voor verdere innovatie. Onze collectie sanitair, opbergsystemen, vloeren en deuren blijven zich vernieuwen en verbeteren zodat wij altijd de beste producten kunnen bieden. Ook produceren we voor veel productgroepen artikelen op maat, zodat er voor elk project een passende oplossing is. Bij Bruynzeel nemen we het volledige project uit handen: van inmeten tot opleveren en nazorg. Hiermee besparen we u tijd, middelen en bovenal veel werk. Door middel van duidelijke afspraken vooraf en een gestroomlijnde procedure komt u bij ons nooit voor vervelende verassingen te staan. Al in al overstijgen onze werkzaamheden het leveren van producten en diensten: Bruynzeel creëert waarde voor uw project en staat voor u klaar.

bruynzeel home products B.V.

Bruynzeel Home Products B.V. is onderdeel van Deli Home. Onder Bruynzeel Home Products B.V. vallen naast Bruynzeel de volgende merken.

Sliing logo
Stijl kasten logo
Garobe logo
DSH logo
Hamstra logo
Telefoon 030- 75 29 400
Fax: 030- 75 29 459
KVK 23031347