Vakmanschap

Vakmanschap en onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwalitatief werk af te leveren en afspraken na te komen. Zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan. Profiteer van de deskundigheid en mogelijkheden die onze kasten bieden.

maatwerk op grote schaal

Het standaard assortiment bevat een royale hoeveelheid aan mogelijkheden en ruim 30 kleuren en glaskleuren. Op projectbasis is het echter ook mogelijk om deze standaard collectie uit te breiden met afwijkende kleuren en accessoires. Met onze professioneel ingerichte fabriek in Nederland kunnen wij op grote schaal en korte termijn vrijwel ieder idee verwezenlijken. De korte productie- en levertijd kunnen wij garanderen vanwege onze eigen fabriek op Hollandse bodem. Als professioneel meubelmaker realiseren we producten die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften en voldoen aan de voorwaarden die het bouwproject stelt: ieder product is 100% maatwerk. Onze diensten beperken zich echter niet tot enkel de productie van maatwerkoplossingen.

van offerte tot levering

Vanaf het moment van inmeten tot aan de oplevering en montage nemen we het gehele proces van u over. Adviseren, visualiseren en realiseren tot aan de installatie toe behoort tot ons uitgebreide takenpakket. Samen met een adviseur kunt u door middel van een 3D-impressie ieder samengesteld ontwerp tot leven zien komen. Op deze manier bent u verzekerd van een opbergsysteem dat zowel in functionaliteit als design naadloos aansluit op de wensen en voorschriften van het betreffende bouwproject.

Kastenfabriek
3D-model kast