toepassingen

Door ons sterke maatwerkconcept zijn we in staat om voor elke klant een uniek meubel of interieur samen te stellen en produceren. De kasten bieden flexibiliteit in ontwerp en toepassing wat ons concept een ideale optie maakt voor interieurbouw bij uiteenlopende klanten.


klantspecifiek

De behoeften en voorschriften in bouwprojecten variƫren onderling sterk en zijn vaak klantspecifiek. Bij het vormgeven van een kast op maat worden al deze voorschriften afgevinkt. Een maatwerk kast voor kantoren, utiliteitsbouw of koperskeuze trajecten is eenvoudig te ontwerpen en produceren. Met enkele slimme modificaties op advies van onze professionele adviseur of op verzoek van een klant is een maatwerkkast ook uitermate geschikt voor sectoren met specifiekere behoeften zoals de zorg of in hotels.

mogelijkheden

Het ruime assortiment biedt mogelijkheid tot het samenstellen van verschillende kastsoorten zoals draaideurkasten, inloopkasten en boekenkasten. Ook meer ruimtebesparende modellen zoals zweefdeurkasten, schuifdeurkasten en vouwdeurkasten behoren tot de mogelijkheden. Als professionele meubelmaker bieden we tevens bijkomende meubelen voor de interieurbouw. Bedmeubelen, televisiemeubelen en kleinmeubelen zijn slechts een greep uit de verdere mogelijkheden met ons maatwerkconcept.

Kasten BHP