overig assortiment

Ook buiten ons industriële maatwerkconcept hebben we een uitgebreide selectie deuren in ons assortiment, waarvan verschillende modellen op maat gemaakt kunnen worden. Binnendeuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen, variërend van klassiek tot landelijk. Tevens is ons assortiment geprinte deuren een kleurrijke toevoeging aan ieder interieur. Ook de buitendeuren van Bruynzeel zijn een herkenbaar element in menig straatbeeld. Om een samenhangend interieur te creëren, bieden we buitendeuren in dezelfde stijlgroepen als binnendeuren. Op deze manier bieden we u de mogelijkheid om een bouwproject volledig en consistent uit te voeren.

binnendeuren

De binnendeuren van Bruynzeel zijn verkrijgbaar als reguliere draaideuren of als schuifdeuren. Schuifdeuren kunnen een uitkomst bieden bij projecten waarbij gewerkt moet worden met minimale ruimte. Ook kan een dubbele schuifdeur met in de wand ingebouwd schuifsysteem dienst doen als roomdivider, wat in te zetten is in kantoorruimtes of andere ruimten die afgescheiden en ingedeeld moeten worden. Het creëren van een en suite is gemakkelijk te realiseren met ingebouwde dubbele schuifdeuren. Een keuze uit een uitgebreid assortiment deurbeslag biedt verdere mogelijkheid tot variatie.

buitendeuren

Ook buitendeuren behoren tot het assortiment van Bruynzeel. Het gebruik van bestendige materialen zoals vurenhout, meranti, merbau en gehard isolatieglas verzekert een product van kwaliteit. De verschillende stijlgroepen en uiteenlopende modellen zorgen ervoor dat er voor iedere architectonische vormgeving een bijpassende deur bestaat. Een bijzonder gebouw behoeft tenslotte een bijzondere deur. De juiste combinatie van het model, het glas, de kleur en tot slot het beslag laat de deur opgaan in het design van het bouwproject. Tevens zijn verschillende van onze buitendeuren op maat te maken. Zo bent u verzekerd van een deur die letterlijk en figuurlijk perfect past bij uw bouwproject.

Bruynzeel deuren