bruynzeel industrieel

Het gloednieuwe maatwerkconcept van Bruynzeel deuren loopt in lijn met de opkomende trend van de industriële interieurstijl. De strakke, donkere profielen die kenmerkend zijn voor de industriële stijl worden geproduceerd van hoogwaardig aluminium. In tegenstelling tot staal is aluminium vele malen lichter en voordeliger dan het gebruikelijke staal. De productie van de Bruynzeel Industrieel deuren gebeurt in onze eigen fabriek in Nederland, daardoor kunnen wij korte productie- en levertermijnen garanderen.

soorten opstellingen

De deuren van Bruynzeel Industrieel zijn verkrijgbaar in verschillende soorten opstellingen, dit biedt veel vrijheid in het toepassen van deze opvallende deuren. Een keuze uit draaideuren, schuifdeuren, taatsdeuren en zweefdeurkasten biedt mogelijkheid tot uiteenlopende opstellingen en samenstellingen. Het is met ons maatwerkconcept namelijk niet alleen mogelijk om een type opstelling te selecteren, ook verdere uitbreidingen met boven- en zijpanelen, keuze uit verschillende soorten glas en verschillende handgrepen behoren tot de mogelijkheden.

maatwerk

De flexibiliteit in toepassingen biedt u de kans om een volledig interieur samen te stellen met verschillende toepassingen van ons Bruynzeel Industrieel concept. Creëer een eensgezind interieur door de zweefdeurkast aan te laten sluiten bij de binnendeuren. De mogelijkheid tot combineren van de industriële maatwerkdeuren leent zich uitermate goed voor het samenstellen van bijvoorbeeld luxe hotelkamers. Ook andere projecten zijn gebaat bij dit maatwerkconcept van Bruynzeel Industrieel. Het is namelijk mogelijk om door middel van draaideuren in combinatie met zijpanelen een roomdivider te creëren. Dit biedt een uitkomst bijvoorbeeld bij het indelen van een kantoorruimte, het construeren van een afgescheiden ruimte in een college, of om een luxueuze loungeruimte te vormen in een theater of hotel. Wat u ook bedenkt met dit bijzondere product, bij Bruynzeel produceren we elke gewenste opstelling exact op maat en garanderen we een snelle levertermijn.

Taatsdeur Bruynzeel
Bruynzeel industrieel schuifdeur